• задвижвания за гаражни врати
  • задвижвания за гаражни врати

Задвижвания за гаражни врати

Кой слиза от колата с удоволствие в лошо време и при силен вятър или посред нощ, само за да отвори вратата на гаража. Със задвижванията на Hörmann винаги имате “зелена светлина”, защото отваряте гаражната и порталната си врата бързо, комфортно и безопасно още от колата – с помощта на ръчния предавател. С комфортното и бързо задвижване SupraMatic, изгодното задвижване ProMatic, както и задвижването ProMatic с батерия, предназначено за гаражи без достъп до електричество, Hörmann предлага иновативна задвижваща техника.

Признаци за качество на задвижванията
за гаражни врати

Задвижванията за гаражни врати с марка Hörmann са оптимално съгласувани с гаражните секционни врати на Hörmann и са изпитани и сертифицирани от TÜV Nord съгласно директивите TTZ „Защита на гаражните врати от взлом“

Защита срещу насилствено отваряне
Неканените гости нямат шанс при автоматичните гаражни врати на Hörmann: Ако вратата е затворена, защитата срещу насилствено отваряне автоматично попада в ограничителя на направляващата релса. Вратата се блокира незабавно и е защитена срещу насилствено повдигане. Тази блокировка на вратата
функционира чисто механично и затова, за разлика от конкурентните задвижвания, работи и без електрозахранване.
Изключваща автоматика
Сигурната изключваща автоматика стопира надеждно вратата при внезапно възникнали пречки. За още по-голяма защита и сигурност Ви препоръчваме инсталирането на фотоклетка. Вече се предлага стандартно при задвижването SupraMatic P на Hörmann.

Плавно задвижване – Плавно стопиране
Вашата врата се отваря и затваря без усилие и тихо. Фазите на задвижване и стопиране могат да се настроят индивидуално за Вашата гаражна врата. Това щади вратата и така можете да й се радвате по-дълго време.

Задвижване SupraMatic
При оборудване на Вашата гаражна секционна врата Hörmann със задвижване SupraMatic ще влизате и излизате от гаража си по-бързо и по-безопасно. До 50% по-висока скорост на отваряне означава
повече сигурност и по-малко стрес при гаражи, разположени в близост до улици с натоварен трафик.
  • задвижвания за гаражни врати
  • задвижвания за гаражни врати

Задвижване за гаражни врати SupraMatic

Супер бързото задвижване с множество допълнителни функции.

Задвижване SupraMatic

Тази комбинация от скорост и удобство ще Ви очарова. Вашата гаражна секционна врата се отваря по-бързо и можете да влезете в гаража си директно от улицата. Освен това капакът на задвижването от алуминий придава на SupraMatic изключително изискан вид.

Задвижване за гаражни врати ProMatic

Надеждно задвижване за гаражни врати на атрактивна цена

задвижване ProMatic

Задвижванията за гаражни врати ProMatic са оборудвани с доказалата се техника на Hörmann. Това гарантира надеждна функция на атрактивна цена. Задвижването ProMatic се предлага и с акумулаторна батерия, която се транспортира лесно и се зарежда само за няколко часа.

Релса на задвижвания Hörmann за гаражни врати

Денонощна сигурност благодарение на автоматично заключване на вратата

релса за задвижване

При Hörmann вратата, задвижването и релсата образуват компактна, здраво свързана система. Не са необходими допълнителни управляващи устройства и свободно разположени, подвижни свързващи кабели.

Разгледайте съседния каталог за задвижвания за гаражни врати

Задвижвания за гаражни врати