• задвижвания за портални врати
  • задвижвания за портални врати

Задвижвания за портални врати

Едва с инсталирането на дистанционно управлявано задвижване Вашата портална врата ще стане наистина комфортна. Такава, каквато я очаквате. Естествено задвижването не трябва да е каквото и да е, а качествен продукт, на който можете да разчитате всеки ден; за Вашата нова портална врата или за допълнително оборудване на вече наличната еднокрила/двукрила или плъзгаща се врата.

Добри причини да изберете задвижванията
за портални врати на Hörmann

Задвижванията на Hörmann за портални врати са абсолютно надеждни във всяка фаза от отварянето и затварянето на вратата. Работните сили вече са изпитани и сертифицирани от TÜV съгласно DIN EN 13241-1 за стандартните размери врати и монтажни ситуаци.

Изключваща автоматика
Задвижванията на Hörmann за портални врати са абсолютно надеждни във всяка фаза от отварянето и затварянето на вратата. Така вратата веднага спира да се движи при внезапно възникнали пречки. Допълнителна сигурност предлагат фотоклетките, които разпознават безконтактно хора и предмети.
Те се интегрират лесно и елегантно в новите защитни колони и се позиционират на Вашия портал – за обезопасяване на областта на движение на еднокрилата/двукрилата или плъзгащата се врата.
Плавно задвижване – Плавно стопиране
Задвижванията на Hörmann за портални врати осигуряват приятно тихо и сигурно движение на вратата. Вратата се движи плавно при отваряне, а при затваряне се стопира спокойно. Това щади вратата, задвижването, а също и нервите на съседите.
Високо качество
За да издържат на механичното натоварване, задвижванията на Hörmann за портални врати са много здрави и висококачествени. Устойчивият на атмосферни влияния и издържащ на продължителна експлоатация материал гарантира трайно функциониране. За особено студените региони RotaMatic се предлага и с вградено отопление.
  • задвижване за портални врати
  • задвижване за портални врати

Задвижване за еднокрили или двукрили врати RotaMatic

Тясното задвижване с елегантна визи

Задвижване за еднокрили или двукрили врати RotaMatic

С модерния си, строен дизайн задвижването RotaMatic на Hörmann за еднокрили или двукрили врати е съгласувано с Вашата красива еднокрила или двукрила врата

Монтиращо се под земята задвижване за еднокрили или двукрили врати DTU 250

Почти незабележимото задвижване за врати с взискателна визия

задвижване

Монтиращото се под земята задвижване DTU 250 е почти незабележимо и пестящо място решение за приложение в частния сектор. Монтирането откъм пода се препоръчва особено за елегантни врати и врати с взискателна визия.

Задвижване за еднокрили или двукрили врати DTH 700

задвижване за портални врати

С модела DTH 700 Hörmann предлага един изключително мощен и здрав вариант задвижване. Подходящо за работа както в частния, така и в промишления сектор.

Задвижване за плъзгащи се врати LineaMatic

Компактното и надеждно задвижване

Задвижване за плъзгащи се врати

Отличаващите се силни страни на задвижването за плъзгащи се врати LineaMatic са компактният, регулируем във височина корпус от цинкова отливка, усилената със стъклени фазери пластмаса, както
и надеждната задвижваща електроника.

Задвижване за плъзгащи се врати STA 400

За големи, тежки врати

задвижване за тежки врати

Задвижването за плъзгащи се врати STA 400 е специално разработено за големи врати. Подходящото за него управление B460 FU гарантира прецизно движение и плавно стопиране на вратата.

Разгледайте съседния каталог за задвижвания за портални врати