• Алуминиеви врати

Алуминиеви външни врати

Насладете се на комфорт и сигурност

Вашата нова външна врата трябва да е нещо специално. Тя трябва да отговаря на стила на Вашия дом, да е представителна и с това да доказва добрия Ви вкус. Също така обаче искате Вашата външна врата да задоволява и високите претенции по отношение на безопасността и да Ви помага да пестите енергия чрез висок коефициент на топлоизолация? Тогава външните врати на Hörmann са перфектният избор.

10 години гаранция

Висококачественият и с абсолютно устойчива форма материал алуминий не гние и никога не се налага да се боядисва. Външната врата на Hörmann продължава да изглежда като нова дори и след години.

Изберете по собствено желание между 3 различни модела визия и степен на топлоизолация: изгодният основен модел TopComfort, елегантният модел с покриване на цялото крило TopPrestige или моделът TopPrestigePlus с плюсове по отношение на топлоизолацията и дизайна. Независимо кой модел ще изберете: Винаги ще получите топ качество „Made in Germany“.

С неповторимо качество и оборудване

С над 70 модела външни врати в асортимента за бърза доставка Hörmann доставя в кратки срокове размери по поръчка на сензационни цени. Изключително изгодни и с превъзходно оборудване благодарение на стандартно включената 5-точкова автоматична брава. За всички мотиви се предлагат красиви странични панели, с разнообразни остъкления. Широкият асортимент включва и алуминиеви козирки.

H-5 автоматична секретна брава

Автоматичната секретна брава H-5 е механична многоточкова брава, която заключва самостоятелно, веднага щом езичето на външната врата бъде притиснато навътре.

Масивен осигурителен болт

При затваряне на вратата болт от благородна стомана се захваща в рамката. Това усложнява повдигането и изкъртването от страната на пантите.

Термично разделен праг

Изключително стабилен, топлоизолиращ и с ширина 80мм: термично разделеният праг за външни врати с незабележимо завинтване. В сребрист цвят EV1.