За командване на задвижвания, външни врати и други устройства: интелигентно, по всяко време и от цял свят

С приложението BiSecur Gateway на Hörmann можете да управлявате удобно от смартфона или таблета си Вашите задвижвания за гаражни и портални врати Hörmann, Вашата външна врата Hörmann (със специално оборудване), както и други устройства. Като допълнение е възможно сигнализиране на позицията на вратата от Вашето задвижване за гаражни и портални врати, както и на заключването на външната Ви врата*, дори и когато сте на път.

BiSecur Gateway

Комфортно от вкъщи

Чрез интуитивното приложение BiSecur за Вашия смартфон или таблет Вие управлявате и контролирате актуалното състояние на гаражната и порталната си врата, както и на външната врата на дома Ви – удобно от всяко място в рамките на домашната Ви мрежа. Връзката за тази цел можете да изградите лесно чрез WLAN.

По цял свят чрез интернет

Можете да се възползвате от този комфорт дори и на път. След регистрирането на Вашия Gateway, както и на Вашия смартфон или таблет в интернет на адрес: www.bisecur-home.com получавате персонален достъп. След това, посредством интернет връзката на Вашия смартфон или таблет, всички функции могат да се изпълняват от приложението BiSecur, дори ако сте на път.

Лесно инсталиране, бързо конфигуриране

BiSecur Gateway се свързва лесно с Вашия рутер посредством мрежов кабел или WLAN. Конфигурирането на отделните устройства с радиоприемници Hörmann става от приложението BiSecur за Вашия смартфон или таблет. Програмата Ви води стъпка по стъпка при регистрирането на едно или няколко задвижвания, както и на евентуално свързани други устройства.