Гаражни ролетни врати Rollmatic

Максимално място пред и в гаража

Ролетните врати RollMatic се отварят вертикално и не се нуждаят от място в гаража. Благодарение на конструкцията си те предлагат максимално място в и пред гаража. Таванът на гаража също остава свободен и можете да го използвате например за лампи или като допълнително място за складиране.

Външни ролетни врати. При липсващ вътрешен ограничител

При гаражи с минимален щурц и/или минимални странични ограничители вратата RollMatic се предлага също и като външна ролетна врата за монтаж пред отвора на гаража.

Външната ролетна врата се доставя като комплект с оптимално съгласувано автоматично задвижване. Обхващащата задвижването облицовка на намотаващия вал го предпазва от атмосферни влияния или външна намеса.

За единна, хармонична визия на гаражната врата облицовката на намотаващия вал и касата се доставят в цвета на вратата.

При външната ролетна врата страничната облицовка на разтегателните пружини е от алуминий, с контролни прозорци за наблюдение на системата от пружини.

Оптимално решение при модернизация на гаражната врата

Формата на отвора на гаража е без значение за гаражните ролетни врати – правоъгълна, скосена, със сегментов или дъгообразен свод.

гаражна ролетна врата rollmatic

Впечатляващи функция и визия при гаражните ролетни врати Rollmatic

Добри причини да изберете ролетна врата

Техника, която впечатлява
Доказалата се техника с разтегателни пружини подпомага задвижването при отваряне и затваряне на вратата. Така се щади задвижващата механика. В случай на аварийно отваряне вратата може да се отвори ръчно с лекота. Не е необходима манивела. Двойни въжени водачи обезопасяват допълнително
вратата срещу падане на платното.
Специалното разположение на профилите върху намотаващия вал гарантира надеждно и защитаващо срещу влизане с взлом заключване. С тази механика платното практически не може да се избута нагоре.
Серийно задвижване
За по-лесна поддръжка задвижването е предвидливо монтирано извън облицовката на намотаващия вал. Задействането и спирането на вратата RollMatic става изключително плавно и безшумно, което я щади. Благодарение на пружинното компенсиране и надеждната изключваща автоматика е излишно допълнителното
монтиране на защита на затварящия кант. В корпуса на управлението на задвижването вече са интегрирани вътрешен бутон и осветление на гаража.

Възможности за оформление на ролетните врати RollMatic


гаражни ролетни врати rollmatic

Гладка повърхност

За разлика от профилите с обшивка на линии, предлагани от други производители, гладката повърхност на алуминиевите профили изглежда модерно и елегантно. Освен това се почиства лесно. Висококачественото покритие от външната и вътрешната страна на вратата гарантира устойчива на атмосферни влияния свежест на цвета за продължителен период от време.

Профил с полиуретанов твърд пенопласт

Кухината на профила е равномерно запълнена с полиуретанов твърд пенопласт за спокоен ход на вратата.

Остъкления

Така ще допуснете дневната светлина в гаража си. Елементите с плексигласови остъкления са разположени по цялата ширина на профила. Броят на елементите зависи от ширината на съответната врата. С остъкления могат да се оборудват максимум десет профила на врата.

Вентилационна решетка

Проветряването на Вашия гараж ще подобри климата в него и ще Ви предпази от образуване на плесен.
Вентилационните решетки от дълготрайна пластмаса са разположени по цялата ширина на профила. Могат
да се оборудват максимум десет профила на врата.

Изберете индивидуално оформление за вашата гаражна ролетна врата

Външна ролетна врата RollMatic
Външна ролетна врата RollMaticРешението при липсващ вътрешен ограничител
Странична врата с идентична визия
Странична врата с идентична визияДопълнителен комфорт при влизане в гаража предлага практичната странична врата
Допълнително оборудване
Допълнително оборудване

Разгледайте съседния каталог за ролетни врати

ролетни врати