Гаражни врати Berry с въртеливо-постъпателен ход

Гаражната врата тип “летящо крило” Berry за единични и двойни гаражи съчетава високо качество и високо развита технология със здравина и безопасност. Вратите с въртеливо-постъпателен ход са идеални за модернизация на готови гаражи и на гаражни клетки.

Гаражната врата се предлага в най – различни варианти и цветове: с нормални и нестандартни размери, с допълнителна пешеходна врата, оформена в същия дизайн и с много лесни за използване автоматични задвижвания.

Oтличното защитно оборудване на вратите “Berry” с въртеливо-постъпателен ход са еластичните защитни капачки над рамената на лостовете. Те покриват напълно рисковата област и така намаляват опасността от притискане или заклещване по невнимание. При затваряне, специално оформеното рамо на лоста притиска гаражната вратата плътно към касата и я кара да се фиксира сама. По този начин не остава луфт между вратата и рамката.

За да можете да задвижвате Вашата автоматична гаражна врата с въртеливо-постъпателен ход комфортно и лесно по всяко време, се предлагат качествени мобилни и стационарни принадлежности, подходящи за всички монтажни ситуации. От ръчния микропредавател, през кодирания манипулатор и скенера за пръстови отпечатъци, до специалните решения като аварийната батерия.

Вратите “Berry” имат покритие с устойчив на климатични влияния полиестерен грунд, хубав външен вид и се отваря изключително удобно. Гаранция за корозия 10 години.

ПРОМО: Врата Berry Pearl с въртеливо-постъпателен ход

Специално предложение за гаражна врата тип “летящо крило” Berry в 2 различни цвята и промоционални размери.

 • структурирана повърхност Pearlgrain
 • 2 цвята на една и съща цена
 • промоционални размери:
  2375 × 2000 мм,
  2375 × 2125 мм,
  2500 × 2000 мм и
  2500 × 2125 мм
Гаражна врата Berry >>

Сигурност с вратите тип “летящо крило” Berry

Еластични защитни капачки и лайсни
Пример за отличното защитно оборудване на гаражните врати Berry с въртеливо-постъпателен ход, са еластичните защитни капачки над рамената на лостовете. Те покриват напълно рисковата област и така намаляват опасността от притискане или заклещване по невнимание. Такъв висок стандарт на безопасност имат само вратите с въртеливо-постъпателен ход на Hormann.
Защитна система с няколко пружини
Пружинната система обезопасява надеждно вратата срещу падане. Ако се случи някоя от пружините да се скъса, останалите продължават да гарантират безупречното осигуряване на вратата. При това разстоянието между намотките на пружините е толкова малко, че практически са защитени от заклещване дори и детските пръсти.
Безопасно отваряне
При пълно отваряне гаражната врата се успокоява от ограничителя и спира надеждно в релсовия жлеб.
Комфортно заключване
При затваряне, специално оформеното рамо на лоста притиска вратата плътно към касата и я кара да се фиксира сама. По този начин не остава луфт между вратата и рамкат
По-добра защита от взлом
Уникалното заключване с резе на вратите тип “летящо крило” фиксира ъглите на платното плътно към рамката и по този начин го блокира много по-надеждно от стандартното заключване с щанга. Така насилственото повдигане на вратата е практически невъзможно. С предлагания като опция комплект за дооборудване с монтаж на място, можете да блокирате вратата допълнително и в посока нагоре.
Двупосочната и изключително надеждно кодирана радиосистема BiSecur е ориентирана към бъдещето технология за комфортно и сигурно обслужване на гаражни врати, портални врати, осветление и други.

Удобно и надеждно чрез двупосочна радиотехника
Вече не се налага в дъждовно или ветровито време да стоите пред входната врата, за да видите дали гаражната врата се е затворила. С натискане на само един бутон цветът на LED-индикацията на дистанционното управление HS 5 BS Ви информира за позицията на вратата. По желание следващо натискане на бутон може да затвори гаражната врата.

Със стабилен обхват без смущения
Новата, екстремно сигурна заключваща технология BiSecur, предлага спокойствието, че никой не може да копира Вашия радиосигнал. Тя е тествана и сертифицирана от експертите по сигурността към Рурския университет, Бохум и е също толкова сигурна, колкото и онлайн банкирането.
Ексклузивни дистанционни управления за врати
При новите, ексклузивни дистанционни управления за врати BiSecur, освен черната или бяла гланцова повърхност с пиано лак, впечатляваща е и елегантната форма, която приляга особено приятно в ръката. Дистанционните управления BiSecur на Hörmann са отличени от международно жури за техния ексклузивен дизайн.

Гаражна врата тип “летящо крило”

10 години гаранция за корозия на вратата 75
над 50 мотива за индивидуално оформление за вратите Berry 90
над 1800 монтирани врати 80

Модернизирайте гаражната си врата

Оптимални решения за всяка ситуация на монтаж и реконструкция на гаражни врати

Все някога настъпва момент за модернизация на гаражната врата. Ежегодишното боядисване омръзва, а отварянето става все по-трудно. Възползвайте се сега от изгодните врати със стандартни размери. Нанасянето на полиестерно основно покритие придава на гаражната врата трайна устойчивост на атмосферни влияния. Корект Доорс предлага демонтаж на старата врата и монтаж на новата.

Бленди за изравняване и модернизация на гаражни врати

Ако отворът на Вашия гараж е по-висок и по-широк от изгодната гаражна врата със стандартни размери, можете да компенсирате странично и откъм щурца с бленди, които подхождат на гаражната врата. В случай че при демонтажа на старата гаражна врата се повреди зидарията, на помощ идва блендата за модернизация, предлагаща чисто решение без да се налага допълнително измазване.

Аксесоари за гаражни врати Berry с въртеливо-постъпателен ход


Задвижвания за врати Berry

 

Задвижвания за гаражни врати
Автоматично задвижване за гаражните врати осигурява комфортно отваряне и затваряне и предлага по-голяма сигурност срещу насилствено повдигане на вратата.


Дръжки за врати Berry

 

Дръжки за гаражни врати
Разработени от експерти по сигурността, дръжките за гаражната врата Berry са с уникална форма. С ергономичното си изпълнение те прилягат сигурно и стабилно в ръката.


Остъкления за врати Berry

 

Задвижвания за гаражни врати
Допълнителното остъкление не е само дизайнерски елемент. Навлизащата дневна светлина се грижи за създаването на светла, приятна атмосфера.

Изберете индивидуално оформление за вашата гаражна врата

Мотиви с обшивка на линии

Гаражна врата мотив 941
Гаражна врата мотив 941гладка стоманена повърхност в бяло, RAL 9016
Гаражна врата мотив 990
Гаражна врата мотив 990гладка стоманена повърхност в цвят борово зелено, RAL 6009
Гаражна врата мотив 902
Гаражна врата мотив 902Тази врата се предлага и с монтирана вградена врата. Така влизате лесно в гаража си, без да отваряте цялата гаражна врата
Гаражна врата мотив 689
Гаражна врата мотив 689в цвят антрацитно сиво, RAL 7016

Мотиви с панели

Общи гаражи
Вратите Berry с въртеливо-постъпателен ход са подходящи и за надеждно затваряне на клетки в общи гаражи. Разнообразните вентилационни отвори гарантират оптимално проветряване.

Гаражна врата мотив 985
Гаражна врата мотив 985панел с гладка стоманена повърхност в цвят антрацитно сиво, RAL 7016
Гаражна врата мотив 984
Гаражна врата мотив 984с повърхност Decograin Golden Oak (златен дъб). За естествена дървесна визия на вашата гаражна врата.
Гаражна врата мотив 984
Гаражна врата мотив 984с гладка стоманена повърхност в бяло, RAL 9016
Гаражна врата мотив 914
Гаражна врата мотив 914

Мотиви с обшивка на касети

Гаражна врата мотив 977
Гаражна врата мотив 977с гладка стоманена повърхност в бяло, RAL 9016
Гаражна врата мотив 971
Гаражна врата мотив 971с гладка стоманена повърхност в бяло, RAL 9016
Гаражна врата мотив 975
Гаражна врата мотив 975с гладка стоманена повърхност в бяло, RAL 9016

Мотиви от масивна дървесина

Гаражна врата мотив 934
Гаражна врата мотив 934северен смърч в каменно сиво, RAL 7030
Гаражна врата мотив 931
Гаражна врата мотив 931северен смърч в цвят Color светло сиво
Гаражна врата мотив 933
Гаражна врата мотив 933северен смърч

Дизайнерски гаражни врати

С мотив 905 можете да оформите лицето на гаража си изцяло по Ваш вкус и в индивидуалния си архитектурен стил. Подготвената за монтиране на пълнеж на място стоманена рамкова конструкция е солидната техническа основа, върху която можете да градите. Единствено индивидуалният Ви вкус решава относно вида на пълнежа. Така ще интегрирате гаражната си врата хармонично в общата визия на фасадата на Вашия дом

Гаражна врата мотив 905
Гаражна врата мотив 905
Гаражна врата мотив 905
Гаражна врата мотив 905
Гаражна врата мотив 905
Гаражна врата мотив 905
Гаражна врата мотив 905
Гаражна врата мотив 905

Разгледайте съседния каталог за гаражни врати Berry