Гаражни врати

ГАРАЖНИ ВРАТИ

Гаражни сеционни врати

Секционните врати се отварят вертикално и са разположени под тавана, за спестяване на място. Благодарение на тази конструкция те предлагат максимално място в и пред гаража. Гаражните секционни врати могат да бъдат монтирани във всеки отвор на гараж и предлагат с до 14 см по-голяма ширина на светлия отвор за преминаване в сравнение с вратите с въртеливо-постъпателен ход. Освен това те са оптимално уплътнени от четирите страни с трайно еластични и устойчиви на атмосферни влияния уплътнения.

виж още

Врати Berry с въртеливо-постъпателен ход

Вратите Berry с въртеливо-постъпателен ход комбинират в себе си високо качество и усъвършенствана техника с дълготрайна употреба и безопасно обслужване. Вратите Berry с въртеливо-постъпателен ход се предлагат в множество атрактивни стоманени мотиви с обшивка на линии или на касети, както и от дърво. Цветовете и декорираните повърхности поставят допълнителни акценти.

виж още

Гаражни врати RollMatic

Ролетните врати и автоматичните врати, прибиращи се под тавана се отварят вертикално и не се нуждаят от място в гаража. Благодарение на конструкцията си те предлагат максимално място в и пред гаража. Формата на отвора на гаража е без значение при монтажа – правоъгълна, скосена, със сегментов или дъгообразен свод.

виж още

Странични врати за гаражи

Страничните врати винаги са много практични, когато искате да извадите бързо предмети от гаража, без да се налага да отваряте гаражната врата. Или когато поради липсата на достатъчно място пред гаража вторият Ви автомобил е паркиран директно пред гаражната врата и блокира достъпа до нея. При Hörmann към почти всеки мотив и тип гаражна врата се предлага и подходяща странична врата. Така гаражната и пешеходната врата изглеждат хармонично.

виж още

Още за гаражните врати

Поискай оферта на +359 886 132 000 или contact@correctdoors.com

Контакти