Интериорни врати

Качествени врати за ново строителство и модернизация

Hörmann Ви предлага подходящата врата за всяко помещение в сградата, от стомана, стомана/дърво и алуминий – всичко от един производител. Тази програма впечатлява с високо качество, цветово оформление и разнообразни варианти на оборудване, както и с атрактивното съотношение цена-качество.

Вътрешната врата ZK на Hörmann

Интериорни врати с много приложения от мазето до тавана

Вратите ZK на Hörmann изглеждат добре, са здрави, със стабилна форма и издръжливи. Висококачествената повърхност е устойчива на светлина и топлина, не задържа мръсотия, което я прави лесна за почистване. И е на изгодна цена! Вратите ZK на Hörmann се произвеждат в големи серии, при това винаги с еднакво високо качество. С множеството си предимства вратите ZK са едно добро решение.

Предимства на интериорните врати

С многото си предимства интериорните врати ZK са добро решение и идеални за сервизи или хоби помещения, втората баня или пералното и сушилното помещение в мазето.

   • готова за вграждане врата
   • топлоизолация
   • шумоизолация
   • група натоварване S
   • климатичен клас III

Платно

С вградена брава и поцинковани горни части на пантите V0020, завинтени за усилващите вложки, без дръжки.

Комплект врата

Платно в комбинация с дръжки и специална ъглова каса от поцинкована стоманена ламарина с дебелина 1,5мм и прахообразно покритие в цвят: бял (подобен на RAL 9016)

Изпълнение на касата

Тристранно уплътнителен профил от PVC, заварени долни части на пантите и
анкерни дюбели за зидария. Вратите ZK могат да се монтират и в наличните стандартни каси, както разбира се и във всяка стоманена каса на Hörmann (подготвена за панти от серията V 8000).

Платното: устойчиво и лесно за почистване

Двустенно, с дебелина 40мм, дебел фалц от 3 страни,
поцинкована стоманена ламарина (0,6мм). Висококачествено прахово покритие или фолио. С изключително стабилна форма благодарение на плътно залепената по цялата площ на стоманената ламарина вложка тип „пчелна пита“.

Важно при реновиране: Изравняване във височина до 20мм

В долната си част платното на вратата може да бъде скъсено с подходящ трион. Така можете съвсем спокойно да полагате нови плочки.

Разнообразие от цветове и декори за интериорни врати

Цветовете стават брилянтни благодарение на висококачественото, копринено-матово гладко прахообразно покритие. Дървесните декори при Hörmann изглеждат изключително естествено.

Индивидуално цветно покритие

Бялата врата с нейната гладка, копринено-матова повърхност е много подходяща за изява на Вашите творчески идеи, реализирани с блажни бои на основата на синтетични смоли.

Интериорни врати цветове

Цветови възможности за интериорни врати. По печатно-технически причини са възможни отклонения в изобразените цветове и повърхности.


Остъкление за интериорни врати

Остъкление за интериорни врати


Остъкление за интериорни врати

По желание можете да получите всяка врата ZK с остъкление с една от изобразените структури: светло армирано орнаментно стъкло 7мм, единично или многослойно защитно стъкло 6мм. При остъкляване на място спазвайте изискваната дебелина на стъклото от 4-6мм. Илюминаторът се предлага само с монтирано в завода остъкление.

Вратите ZK не се изкривяват

Температурните колебания и влажността на въздуха не деформират вратата с тестван климатичен клас III и група натоварване S. (Изпитана съгласно RAL-RG 426).

Лесно и безшумно затваряне

Вградена брава с дръжка и топка съгласно DIN 18251, клас 3, с отвор за секретен патрон (размер на щифта 55мм). С пластмасово езиче и стоманено резе, вложка за ключ за вътрешна врата и ключ. По желание и със секретен патрон.

Винаги удобна дръжка

Стандартно с гарнитура от обли дръжки от черна пластмаса, за секретен патрон и ключ за вътрешна врата.

С топлоизолация и шумоизолация

Благодарение на специалната конструкция на платното и уплътнението на касата вратите ZK на Hörmann предлагат следните стойности на изолация: Kоефициент на топлоизолация: U=2,1W/m²K; Коефициент на шумоизолация: Rw прибл. 25dB