Гаражни секционни врати

Секционните гаражни врати се отварят вертикално и са разположени под тавана за спестяване на място. Благодарение на тази конструкция вратите предлагат максимално място за паркиране в и пред гаража.

Формата на отвора на гаража е без значение

Независимо дали е правоъгълна, скосена, със сегментов или дъгообразен свод – секционната врата е приложима винаги.

По-широк отвор за преминаване

При по-старите врати с въртеливо-постъпателен ход често се налага да сте изключително прецизни, когато влизате и излизате от гаража. Разширеният с до 14см светъл отвор при секционните врати прави паркирането на съвременните, по-широки леки автомобили и джипове – SUV значително по-приятно.

Херметични от всички страни

Трайно еластични и устойчиви на атмосферни влияния уплътнения, монтирани от четирите страни, спират
вятъра, дъжда и снега. Висококачествени средни уплътнения между секциите на двустенните врати осигуряват допълнителна херметичност. Благодарение на големия си обем подовото уплътнение може да изравни и някои неравности. Предлагани като опция подови уплътнения с вентилационни отвори или вентилационна решетка в някоя от ламелите на вратата се грижат за добро проветряване.


ПРОМО: Спестете до 30% от цената на гаражна секционна врата RenoMatic 2014 със задвижване и дистанционно управление BiSecure


Специално предложение за гаражна секционна врата RenoMatic в 6 различни цвята и промоционални размери. В цената е включено задвижване за гаражни врати ProMatic със съвременната радиосистема BiSecur и дистанционно управление HS 5 BS в бяло.

промоционална секционна врата с дистанционно управление bisecure

Предимства на гаражните секционни врати

Устойчиви и при застояване на вода
Нетрошливата, висока 4 см пластмасова пета на касата защитава трайно Вашата врата от евентуална корозия също и при застояване на вода, за разлика от решенията на други производители. Петата обгръща плътно касата в областта, застрашена от ръжда. Само това може да е ефективна дълготрайна защита. В комбинация с подовото уплътнение на вратата петата на касата създава завършек, който
е сполучлив дори във визуално отношение.
Прекъснат термомост между касата и зида
Гаражна врата с добра топлоизолация се препоръчва особено в случаите, когато гаражът е интегриран в къщата. С ThermoFrame на Hörmann ще увеличите още и без това добрите изолационни свойства на вратата LPU. Черният пластмасов профил, който се монтира лесно заедно с касата на вратата, осигурява прекъснат термомост между касата и зида и подобрява изолацията с до 15%. Системата ThermoFrame се предлага като опция за всички секционни врати Hörmann.
Вградена врата без праг
За улесняване влизането и излизането на хора в/от Вашия гараж се препоръчва монтиране на вградена врата. Така ще можете да изваждате велосипеди или градински уреди от гаража без да се налага да отваряте цялата гаражна врата. Прагът от благородна стомана е висок само 10мм в средата и 5мм в краищата си. Това улеснява преминаването му с колела и намалява риска от спъване.
Висока степен на безопасност със защитата срещу насилствено отваряне
Неканените гости нямат шанс с автоматичните секционни врати на Hörmann. Когато гаражната врата е затворена, защитата срещу насилствено отваряне се фиксира автоматично в ограничителя на направляващата релса, като по този начин блокира и защитава вратата от повдигане с лост. Тази блокировка на вратата функционира чисто механично и затова, за разлика от конкурентните
задвижвания, работи и без електрозахранване.
Равномерно разпределение с незабележими преходи между ламелите
Гаражните врати Hörmann са с еднакво високи ламели, с абсолютно съосни и равномерно разпределени линии или касети на обшивката. Ламелите са оформени перфектно, така че преходите между тях са практически невидими, когато вратата е затворена. Направете сравнение. По желание можете да получите и практичните странични врати със съосно разпреление на линиите/касетите на обшивката, идентично на това при гаражната секционна врата. Доказателство за високото качество на производството на конструктивните елементи с марка Hörmann.
Хармонична визия
Перфектният облик на една врата се създава от множество дребни детайли: Например с бленди за изравняване на щурца и странични каси. При Hörmann тези конструктивни елементи получавате стандартно идентични на ламелите на вратата, с повърхност Woodgrain в бяло.

Идентична визия е налице и при цветните врати
За вратите с повърхност Silkgrain или Decograin, както и за цветните врати, се предлагат като опция подходящи облицовки за касата с повърхност и цвят, идентични на платното на вратата. При Hörmann блендата за изравняване на щурца винаги е с облик, идентичен на визията на вратата. Така всичко е идеално съгласувано.

Двупосочна радиосистема BiSecur
Двупосочната и изключително надеждно кодирана радиосистема BiSecur е ориентирана към бъдещето техника за комфортно и сигурно обслужване на гаражни врати, портални врати, осветление и други.

Удобно и надеждно чрез двупосочна радиотехника
Вече не се налага в дъждовно или ветровито време да стоите пред външната врата, за да видите дали гаражната врата се е затворила. Само с едно натискане на бутон установявате по цвета на LED-
индикацията на дистанционното управление HS 5 BS дали Вашата гаражна врата е затворена. По желание следващото натискане на бутон може да затвори гаражната врата.

Със стабилен обхват, без смущения
Новата, екстремно сигурна заключваща технология BiSecur Ви предлага сигурността, че никой не може да копира Вашия радиосигнал. Тя е тествана и сертифицирана от експертите по сигурността към Рурския
университет, Бохум и е надеждна колкото онлайн банкирането.
Ексклузивни дистанционни управления
При новите, ексклузивни дистанционни управления BiSecur освен черната или бяла гланцова повърхност с пиано лак, впечатляваща е и елегантната форма, която приляга особено приятно в ръката. Новите дистанционни управления BiSecur на Hörmann са отличени от международно жури за техния ексклузивен дизайн.

Гаражни секционни врати

10 години гаранция за корозия на вратата 75
над 30 мотива за индивидуално оформление за секционните врати 90
над 2300 монтирани врати 80

Гаражни секционни врати за всяка монтажна ситуация

Формата на отвора на гаража е без значение. Независимо дали е правоъгълна, скосена, със сегментов
или дъгообразен свод – секционната врата е приложима винаги.

По-широк отвор за преминаване

При по-старите врати с въртеливо-постъпателен ход често се налага да сте изключително прецизни, когато влизате и излизате от гаража. Разширеният с до 14см светъл отвор при секционните врати прави паркирането на съвременните, по-широки леки автомобили и джипове – SUV значително по-приятно.

Гаражните секционни врати са херметични от всички страни

Трайно еластични и устойчиви на атмосферни влияния уплътнения, монтирани от четирите страни, спират вятъра, дъжда и снега. Висококачествени средни уплътнения между секциите на двустенните врати осигуряват допълнителна херметичност. Благодарение на големия си обем подовото уплътнение може да изравни и някои неравности. Предлагани като опция подови уплътнения с вентилационни отвори или вентилационна решетка в някоя от ламелите на вратата се грижат за добро проветряване.

Модернизирайте своята гаражна секционна врата

модернизация на гаражни секционни врати
Все някога идва моментът за модернизиране на гаражната врата. Възползвайте се от изгодните цени за удобни стандартни размери, специално за модернизиране. Ще намерите подходящото и визуално привлекателно решение за всяка монтажна ситуация.

Спечелете от изгодните стандартни размери за гаражни секционни врати

Разбира се, ние ще изпълним безпроблемно и Вашите желания за специални решения.

Модернизирайте гаражната си врата с изгодните и доставяни в кратки срокове стандартни размери

Hörmann предлага разнообразни стандартни размери, които са прецизно съгласувани със старите врати, които следва да бъдат подменени. При Correct Doors повечето размери за модернизация се доставят директно от склада и така пристигат бързо при Вас.

Всичко на едно място от Correct Doors

От индивидуалната консултация, през компетентния демонтаж и екологичното извозване на старата врата като отпадък, до прецизния монтаж: с Correct Doors модернизирането е по-лесно, отколкото си мислите.

Безпроблемен, лесен монтаж на гаражни врати

Доставяме секционните врати с всички необходими материали за стандартен монтаж. За проблематични монтажни ситуации, сме разработили специален анкер, който може да се използва универсално за странично фиксиране на касата. Конструкцията компенсира гъвкаво наличните неравности по стените.

По-изчистен завършващ профил на вратата за сполучлива визия

Correct Doors предлага визуално привлекателно решение за всяка монтажна ситуация около вратата. Това пести време за монтаж и намалява разходите. Така например видими луфтове между касата и вътрешната повърхност на отвора могат лесно да се покрият с помощта на облицовка на касата, предлаганата като опция бленда за модернизация или комплекта бленди с рамки. Естествено във всички повърхности и цветове, подхождащи на визията на вратата.


Аксесоари за гаражни секционни врати


Задвижвания за секционни врати

Задвижвания за гаражни врати
Автоматично задвижване за гаражните врати осигурява комфортно отваряне и затваряне и предлага по-голяма сигурност срещу насилствено повдигане на вратата.

Задвижвания за врати

Дръжки за секционни врати

Дръжки за гаражни врати
Повече сигурност и по-добра защита от взлом с дръжките за секционни врати. Дръжките за врата с брава могат да се интегрират в системата за заключване на къщата. Вратата се деблокира с бронирано жило от вътрешната страна.

Дръжки за врати

Остъкления за секционни врати

Остъкления за гаражни секционни врати
При Hörmann прозрачните прозорци от плексиглас стандартно са с остъклението DURATEC. То предлага:
Максимална устойчивост на надраскване; Трайно ясна видимост; По-добра топлоизолация.

Остъкления за врати

Изберете индивидуално оформление за вашата гаражна секционна врата

Повърхности и панели за гаражни секционни врати

3 стоманени повърхности за гаражни секционни врати
3 стоманени повърхности за гаражни секционни врати
6 повърхности Decograin за гаражни секционни врати
6 повърхности Decograin за гаражни секционни врати
3 стоманени панела за гаражни секционни врати
3 стоманени панела за гаражни секционни врати
2 панела от масивна дървесина за гаражни секционни врати
2 панела от масивна дървесина за гаражни секционни врати

Обшивки за гаражни секционни врати

Класическа обшивка на S-линии
Класическа обшивка на S-линии
Модерна обшивка на M-линии
Модерна обшивка на M-линии
Елегантна обшивка на L-линии
Елегантна обшивка на L-линии
Обшивка на касети
Обшивка на касети

Гаражни секционни врати

Алуминиеви врати
Алуминиеви врати
Дървени дизайнерски врати
Дървени дизайнерски врати
Вградени врати
Вградени врати
Странични врати
Странични врати

Разгледайте съседния каталог за секционни гаражни врати

секционни врати