Странични врати за гаражи

Към всяка гаражна врата и странична в същия дизайн

Винаги е по-красиво, когато цялостната визия на даден дом излъчва хармония. За тази цел, в допълнение към гаражната врата, Hörmann Ви предлага и странична врата за гаражи в същата визия.

Страничните врати са винаги много практични, когато искате бързо да извадите нещо от гаража, но не желаете да отваряте цялата гаражна врата. Също и в случаите, когато поради прекалено малкото място пред гаража вторият Ви автомобил е паркиран точно до вратата и я прави недостъпна.

Готова за вграждане врата

Страничните врати на Hörmann се доставят готови за монтиране, с вградена брава със секретен патрон, гарнитура от обли дръжки с овални розетки и триизмерно регулиращи се панти. Рамката на платното се състои от устойчиви на атмосферни влияния алуминиеви профили (монтажна ширина 60мм) и е уплътнена от всички страни.

Страничните врати се предлагат с повърхностите: Woodgrain, Silkgrain, Micrograin, Decograin Titan Metallic и дървесни декори Decograin. Вратите от масивна дървесина предлагаме от северен смърч и канадска ела.

Тясна рамка на крилото

В зависимост от височината на вратата са възможни вариращи позиции за разполагане на дръжката – от 898 до 1064мм от OFF.
Алуминиева блок-каса (профил тип 1) За монтаж зад или в отвора, отваряща се навътре
Алуминиева ъглова каса (профил тип 1) За монтаж като вътрешен ограничител
Алуминиева ъглова каса (профил тип 3) За монтаж като външен ограничител

Странична врата

Странична врата с тясна рамка


Странична врата

Странична врата с широка рамка на крилото


Широка рамка на крилото

Константна височина на разполагане на дръжката – 1050мм от OFF
Алуминиева блок-каса (профил тип 2) За монтаж зад или в отвора, отваряща се навътре или навън
Алуминиева ъглова каса (профил тип 2) За монтаж като вътрешен или външен ограничител

Гарнитура от дръжки

Изберете между стандартните черни пластмасови дръжки и предлаганите като опция гарнитури от две дръжки или дръжка и топка в разнообразни варианти на материала

С идентична визия

При страничните врати с блок-каса или ъглова каса и повърхност Decograin получавате рамката, касата и вратата с еднаква повърхност, за да се запази идентичността на общата визия.

Със защита срещу взлом

Блокировка в 3 точки като специално оборудване за профил тип 2 е оборудвана с езиче, резе, 2 затварящи куки и защитна розетка клас 2 съгласно DIN V EN V 1627 – 1630.