• алуминиеви външни врати

Външни врати ThermoPro

Външни врати с доказаното марково качество на Hörmann

Стоманените врати ThermoPro на Hörmann за централни и странични входове се предлагат с голямо разнообразие на мотиви. Тези изгодни врати със стандартна блокировка в няколко точки Ви дават чувство за сигурност, пестят енергия чрез отличната си топлоизолация и се превръщат в красива визитка на Вашия дом.

Красива визия, сигурност и добра топлоизолация

Стоманените външни врати ThermoPro на Hörmann предлагат голямо разнообразие от мотиви. Тези врати със стандартна блокировка в няколко точки Ви дават чувство за сигурност, пестят енергия с отличната си топлоизолация и се превръщат в представителна визитка на Вашия дом.

Добри причини да изберете външна врата ThermoPro

Външните врати ThermoPro впечатляват със съвременен дизайн: Красиво оформеното и непрекъснато отвътре и отвън платно от стомана с разположен отвътре профил изглежда добре. Непрекъснатото отвътре платно създава усещане за интериорна врата и хармонира отлично с помещенията във Вашия дом
Днес се опитваме да пестим енергия навсякъде в дома си. Вратите ThermoPro дават своя принос за това. Благодарение на изцяло запълненото с твърд полиуретанов
пенопласт платно с дебелина 46 мм, респ. 65 мм, вратите предлагат отлична топлоизолация. Така пестите енергия и пари!
Вие и Вашето семейство искате да се чувствате в безопасност в дома си. За по-голяма сигурност всички врати ThermoPro са стандартно оборудвани с блокировка на платното към няколко точки на касата. Страната откъм пантите при вратите ThermoPro е обезопасена с три осигурителни болта. При вратите ThermoPro Plus допълнителната обезопасителна лайсна осигурява защита на страната с панти срещу повдигане с лост.

Оборудване RC 2, защитаващо срещу влизане с взлом

Всички външни врати ThermoPro Plus, също и със странични части и оберлихти, както и други мотиви
външни врати ThermoPro, се предлагат и с оборудване RC 2 – за по-голяма сигурност за Вас и Вашето семейство. RC 2 представя класът безопасност на вратата с оглед на влизането с взлом и съответства на досегашния клас WK 2.

Вратите ThermoPro са стандартно оборудвани с двойно, респ. тройно остъкление. Както вътрешната, така и външната страна са от защитно стъкло, а за Вас това означава: В случай на счупване на стъклото то се разпада на малки парчета без остри кантове – това намалява значително риска от нараняване за Вас и Вашето семейство

Външна врата ThermoPro

Външни врати ThermoPro

Външни врати ThermoPro


Подходящият модел за странични входове

Платно

Всички врати ThermoPro са с непрекъснато от вътрешната и външната страна стоманено платно с дебелина 46 мм с разположен отвътре профил и дебел фалц. Непрекъснатото платно създава впечатление за интериорна врата, която се вписва оптимално в помещенията на Вашия дом.

Профил на крило

Дървеният профил на крилото е с прекъснат термомост и е много стабилен. Така се избягва за дълъг период от време евентуално изкривяване на платното.

Топлоизолация

Благодарение на изолираното с полиуретанова пяна платно и на прекъснатия термомост, вратите ThermoPro предлагат добра топлоизолация за Вашия дом с U D -стойност до 1,2 W/(m²·K).

Защита срещу влизане с взлом

При мотивите врати ThermoPro TPS 700/900/010/015 и 100, без странични части и оберлихти, се предлага
опцията за защитно оборудване RC 2. Вратите са тествани при монтаж с отваряне навътре.

Каса

Алуминиевата каса 60 мм с прекъснат термомост се предлага с визията Roundstyle или в правоъгълен модел.

Уплътнение

Така ще спестите ценна енергия: термично разделен алуминиево-пластмасов праг с височина 20 мм и двойно уплътнение намалява загубите на топлина. Уплътненията във вид на четка от долната страна на вратата осигуряват защита от вятър и атмосферни влияния.

Външна врата ThermoPro Plus

Висококачественото изпълнение с отлична топлоизолация

Платно

Висококачествените врати ThermoPro Plus разполагат с непрекъснато стоманено платно с дебелина 65 мм с разположен отвътре профил на крилото и дебел фалц. Непрекъснатото отвътре платно създава впечатление за интериорна врата и се вписва хармонично в атмосферата на Вашия дом.

Профил на крило

Профилът на крилото от многослоен материал предлага по-добро термично разделение и по-голяма стабилност. Така и платното е трайно защитено от изкривяване.

Топлоизолация

С U D -стойност до 0,81 W/(m²·K) моделът ThermoPro Plus Ви предлага отлично оборудване по отношение
на топлоизолацията и дългосрочно пестене на енергия.

Защита срещу влизане с взлом

При всички мотиви външни врати ThermoPro Plus, също и със странични части и оберлихти, се предлага
опцията за защитно оборудване RC 2. Изпитването е проведено за монтаж с отваряне навътре и с отваряне навън.

Каса

Алуминиевата каса 80 мм с прекъснат термомост и пълнеж от полиуретан се предлага с визията Roundstyle.

Уплътнение

Вратите ThermoPro Plus впечатляват с добре обмислени детайли: Като например високият 20 мм, алуминиево-пластмасов праг с прекъснат термомост и тройно уплътнение. Той допринася за по-добра топлоизолация, с което пестите енергия.

Външна врата ThermoPro Plus

Външна врата ThermoPro Plus