тел.: (02) 983 20 50, 0878 75 70 74, факс: (02) 981 60 30


Продукти

Нови врати и задвижвания


Вътрешни врати

Вътрешни врати

Платно: С вградена брава и поцинковани горни части на пантите V0020, завинтени за усилващите вложки, без дръжки.

Комплект врата: Платно в комбинация с дръжки и специална ъглова каса от поцинкована стоманена ламарина с дебелина 1,5 мм и прахообразно покритие в цвят: бял (подобен на RAL 9016).

Изпълнение на касата: Тристранно уплътнителен профил от PVC, заварени долни части на пантите и анкерни дюбели за зидария.

Вратите ZK могат да се монтират и в наличните стандартни каси, както разбира се и във всяка стоманена каса на Hörmann (подготвена за панти от серията V 8000).

Вътрешни врати

Платното: устойчиво и лесно за почистване: Двустенно, с дебелина 40 мм, дебел фалц от 3 страни, поцинкована стоманена ламарина (0,6 мм). Висококачествено прахово покритие или фолио. С изключително стабилна форма благодарение на плътно залепената по цялата площ на стоманената ламарина вложка тип "пчелна пита".

Важно при реновиране:Изравняване във височина до 20 мм. В долната си част платното на вратата може да бъде скъсено с подходящ трион. Така можете съвсем спокойно да полагате нови плочки.

Стабилното платно: Двустенно, с дебелина 40 мм, дебел фалц от трите страни, двустранно стоманена ламарина (0,8 мм), обхождаща усилваща рамка, залепена по цялата площ вложка от минерална вата. Долен завършващ профил: двойно маншетно уплътнение с полуобъл алуминиев праг.

Вътрешни врати

Лесно отваряне и затваряне. Ненуждаещи се от поддръжка, поцинковани панти от 3 части (стандартно). По желание: триизмерно регулиращи се VX-панти, матово хромирани F1.

Стоманена вътрешна врата ZK. Доказано практично решение в еднокрило и двукрило изпълнение

Вътрешни врати

Поради многото предимства, които предлагат, тези стоманени врати се използват от десетилетия в офиси и административни сгради, както и за мазета и тавански помещения. Вратите са здрави, издръжливи, със стабилна форма. Висококачествената повърхност е устойчива на светлина и топлина, не задържа петна и се почиства лесно само с избърсване. Вратите ZK на Hörmann се произвеждат серийно. Винаги с високо качество, на ниски цени.

Вътрешна врата OIT от стомана и дърво. Здравата вътрешна врата – еднокрила и двукрила

Вътрешни врати

Вратите OIT са разработени за тежка ежедневна експлоатация в индустрията, търговията и занаятите, институциите, училищата и казармите. Вратите, използвани в тези сфери, трябва да са много издръжливи. Тази нова конструкция на вътрешната врата е специално съобразена с това изискване. Това я прави много здрава, със стабилна форма и изключително издръжлива. В зависимост от областта на приложение и специфичните изисквания ние предлагаме вратите OIT с различни пълнежи.

Възможност за скъсяване с до 20 мм. За евентуално изравняване във височина платното може да бъде скъсено в областта на стоманения профил (дървена вложка по желание) с помощта на подходящ трион.

Вратите OIT се предлагат само като платно за окачване или като цялостен, готов за монтаж комплект врата.

Вратите OIT могат да се монтират също така в налични стандартни каси и, разбира се, във всяка стоманена каса Hörmann.

Много здрави и със стабилна форма. Вратите OIT съответстват на високите изисквания на климатичен клас III и група натоварване S, поради което не се деформират.

Леко, безшумно затваряне на вратата. Вградена брава съгласно DIN 18251, клас 3, с отвор за секретен патрон (размер на щифта 55 мм). С пластмасово езиче и стоманено резе, вложка за ключ за вътрешна врата и ключ. По желание и със секретен патрон.

Алуминиева вътрешна врата AZ-40. Повече светлина за модерна архитектура

Вътрешни врати

Тези елегантни, олекотени, но стабилни алуминиеви врати се препоръчват за изискано обзавеждане, например в офиси и административни сгради. Благодарение на разнообразните варианти Вие можете да определяте сами визията. Цветовете на вратите позволяват хармонично съгласуване с интериора. Голямата остъклена площ допринася за светла и дружелюбна атмосфера. Алуминиевите врати AZ ще оправдаят големите Ви очаквания по отношение на оборудването и качеството.

Елегантното, стабилно платно. Стройна конструкция с тръбна рамка от пресовани алуминиеви профили.Монтажна ширина 40/35 мм. Фалц от 3-те страни. Дебелина на стената 2 мм. Ширина до канта 105 мм от страната без панти (130 мм от страната с панти). Височина на цокъла 150 мм. По желание с напречен разделител (фасада 130 мм) и спускащо се подово уплътнение.

Със солидните си ъглови съединения на рамката вратите AZ постигат голяма стабилност. Прецизните съединения под герунг и лайсните за задържане на стъклото тип Softline придават хармонична визия.

Качествената брава. Вградена брава съгласно DIN 18251, клас 3, с отвор за секретен патрон (размер на щифта 55 мм). С пластмасово езиче, стоманено резе и лакирана в цвят месинг планка, цветна вложка за ключ за вътрешна врата и ключ. По желание и със секретен патрон. Фиг.: Челна планка от благородна стомана.

Висококачествени уплътнения. Пълнежи на крилото с висококачествени, обхождащи от всички страни EPDM-уплътнения за фалца за стъклото и лайсни за задържане на стъклото тип Softline.Като комплект врата с EPDM - уплътнение на касата от трите страни, по желание и със спускащо се подово уплътнение.